Hans J. Nilsen

 

Optiker Kristiansand

Er du på utkikk etter en optiker i Kristiansand med høy kompetanse, lang erfaring i faget og fokus på god service? Det finner du her.

Øynene dine fortjener det beste – derfor bør du også gå til en optiker i Kristiansand som kan følge deg opp. Urmaker og Optiker Hans J. Nilsen er medlem av Alliance Optikk. Det er en fordel å ha en optiker i Kristiansand som kjenner synshistorikken din, for på den måten kan du bli fulgt opp etter dine behov. Som fast kunde hos Alliance Optikk følger en rekke fordeler: Du får briller til sterkt rabatterte priser, ulike forsikringer og enkle betalingsløsninger. I tillegg vil vi gi deg en påminnelse når det igjen er på tide å sjekke synet ditt.

Hos mange forandrer synet seg i stor eller mindre grad gjennom hele livet. Derfor er det viktig å sjekke det jevnlig, slik at man kan følge med på når det er på tide å endre styrken på linsene eller brillene. Under en synstest kan vi også avdekke mistanke om øyesykdommer og da henviser vi videre til øyelege. Alle optikerne hos oss er offentlig godkjent helsepersonell. Her finner du ansatte som bryr seg om både deg og synet ditt.

Nye briller?

Som din optiker i Kristiansand har vi også et stort utvalg kvalitetsbriller som passer alle aldre og alle personligheter. Kanskje du også trenger spesiell tilpasning av innfatningen? Vi hjelper deg.

Bruker du linser?

Kontaktlinser finnes til alle aldersgrupper. Vi tilpasser kontaktlinser som kan dekke de fleste synsbehov og livssituasjoner. Å sjekke synet og øynene når du bruker linser er svært viktig for å sjekke at øyehelsen er god. I tillegg går utviklingen av linser svært fort, og vi holder oss alltid oppdatert på det som skjer. På den måten kan du være trygg på at du alltid blir tilbudt det som er best for deg og øynene dine.

Du finner din optiker i Kristiansand i Markens Gate 48.

Synstest Kristiansand

Trenger du å få tatt en synstest i Kristiansand? Urmaker og Optiker Hans J. Nilsen er medlem av Alliance Optikk, og er din lokale optiker i byen som tilbyr førsteklasses synstest til alle som bor i Kristiansand.

Synet forandrer seg gjennom hele livet, derfor er det viktig å oppsøke en optiker med jevne mellomrom for å sjekke behovet for briller eller linser. Det kan være fordel å ha en fast optiker som følger med på synet ditt, og som kjenner synshistorikken til deg og din familie. Som fast kunde hos oss får du også en rekke fordeler. Du får tilgang til eksklusive kampanjer, forsikringer, eget kontokort, i tillegg til jevnlig innkalling og oppfølging når det er på tide å sjekke synet igjen.

Hans J. Nilsen finner du lett tilgjengelig midt i hjertet av Kristiansand. Her får du en optiker som er opptatt av at du, og øynene dine skal ha det bra – hele livet.

Øyet er kroppens fineste instrument og hos oss finner du lidenskapelige optikere med erfaring og høy, faglig kompetanse. Alle optikerne hos oss er offentlig godkjent helsepersonell.

Alle har ulike øyne og syn. En synstest hos oss i Kristiansand kan også avdekke mistanke om mulige øyesykdommer. Ved mistanke henviser vi videre til øyelege. Spesielt der du har en familie som har hatt øyesykdommer er det viktig å sjekke seg for dette med jevnlige mellomrom.

Linsebrukere bør også være påpasselige med å gå til linsekontroll minst en gang i året. Dette for å sjekke om linsene er gode for deg, og at øynene dine tåler å bruke linsene på den måten du bruker dem. En synstest kartlegger om de linsene du har er optimale, og vi kan ut i fra dette hjelpe deg med å finne de linsene som passer deg og ditt bruk.

Har du spørsmål om synstest Kristiansand? Ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Velkommen til synstest hos din optiker i Kristiansand!

Urmaker Kristiansand

På utkikk etter en urmaker i Kristiansand? Hos Hans J. Nilsen er vi opptatt av klokker og ur, og har et stort utvalg kvalitetsklokker i butikken! Vår urmaker fikser også dine ur i Kristiansand når du har behov for det.

Den perfekte gaven

Trenger du å kjøpe en gave til en person i livet ditt som betyr mye for deg? Klokker er alltid en vinner, og i butikken vår i Markens Gate i Kristiansand har vi et stort utvalg av klokker som passer alle aldre og personligheter.

En klokke er en spesiell gave å gi. Mange gir det gjerne som en spesiell gave og oppmerksomhet til nære familiemedlemmer. Det er en perfekt gave til både mor og far, samt kjæreste og / eller ektefelle til både bursdag, jul, årsdag og valentines. Mange foreldre gir også en kvalitetsklokke til barna sine når de begynner å bli voksne, som et symbol på at de blir mer selvstendige.

Klokken har man alltid på seg, og en klokke i god kvalitet varer gjerne i mangfoldige år. Derfor blir det ansett som en spesiell gave som ofte får stor affeksjonsverdi for den som mottar den i gave. Derfor har vi også en urmaker i butikken vår i Kristiansand som har høy kompetanse i faget. Urmakeren utfører både service og reparasjoner for deg dersom du trenger det. Vi gir gamle klokker nytt liv, service og vedlikehold. Om klokken mangler reim eller andre deler kan vi også hjelpe deg med det.

Uansett om du ser etter en ny klokke, eller trenger en urmaker i Kristiansand for å få reparert din gamle, så kan du komme til oss! Vi ligger lett tilgjengelig helt øverst i Markens Gate. Om du har spørsmål til vår urmaker i Kristiansand er det bare å komme inn!

Velkommen til din urmaker i Kristiansand!

.

© 2020 Hans J. Nilsen    |    Allianceoptikk.no    |    Personvern    |    Cookies